EVENIMENTE PORȚI DESCHISE

Uniunea europeana Guvernul romaniei Instrumente structurale
284965681 5135087816539536 23902487584985333 nPorti deschise 2
EVENIMENTE PORȚI DESCHISE/ Foto: arhiva APNA

 

În cadrul proiectului ”Elaborarea instrumentelor pentru managementul adaptativ al capitalului natural din ariile protejate Parcul Natural Apuseni, ROSCI0002 Apuseni, ROSPA0081 Munții Apuseni – Vlădeasa și ROSCI0016 Buteasa“ – cod SMIS2014+ 122643, Administrația Parcului Natural Apuseni a desfășurat evenimente de tip “porți deschise” organizate în centrele de vizitare ale Administrației Parcului Natural Apuseni.
Scopul evenimentelor a fost de a informa vizitatorii care au ajuns la centrele de informare despre desfășurarea proiectului și necesitatea protejării habitatelor și a speciilor.
În cadrul evenimentelor au fost distribuite materiale informative (Albume cu ariile naturale protejate vizate de proiect, Seturi de 12 ghiduri cu speciile si habitatele din ariile naturale protejate vizate de proiect, Ghiduri ale activităţilor tradiţionale din ariile naturale protejate vizate de proiect, Ghiduri ale vizitatorului ariilor naturale protejate, Hărţi turistice ale ariilor naturale protejate vizate de proiect, Magneţi personalizaţi) și au fost oferite informații cu privire la ariile naturale protejate vizate, la nesitatea protejării habitatelor și a speciilor și informații cu privire la Planul de management.
Evenimentele de tip “porți deschise” realizate în cadrul proiectului au avut loc la:
- Centrul administrativ și de vizitare Sudrigiu, județul Bihor.
- Centrul de vizitare Padiș, județul Bihor.
- Centrul de vizitare Gârda – Arieșeni.
- Centrul de vizitare Doda Pilii, județul Cluj.
Le mulțumim pe acastă cale tuturor participanților pentru interesul acordat cunoașterii ariilor naturale protejate vizate.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020, Axa Prioritară 4 ”Protecția mediului prin măsuri de conservare a biodiversității, monitorizarea calității aerului și decontaminare a siturilor poluate istoric”

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Pentru informații detaliate despre celelate programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro